Electro-Service

Electro-Service har i over 30 år haft en stærk position indenfor salg og servicering af autoklaver og vaskemaskiner til sundhedssektoren i Danmark.

Vi er officiel forhandler og distributør af Belimed og Medisafe i Danmark. Det vil sige at vi sælger og servicere Belimed autoklaver og vaskedekontaminatorer samt alle Medisafe produkter, bl.a. Medisafe ultralydsvaskemaskiner (Si Sa S, PCF, Niagara), samt tilhørende detergenter som 3E-zyme og 4E-zyme.

For yderligere information om hvad vi kan tilbyde omkring procesudstyr, consumables og service, se de relaterede sider.

A/S Electro-Service blev pr. 1. oktober 2017, overtaget af PharmProTech Holding ApS, der også ejer Scantago A/S.

Allerede indgåede serviceaftaler fortsætter, samt service på udstyr (Matachana, Steelco etc.) købt via A/S Electro-Service.

Sammen vil Scantago A/S og A/S Electro-Service fremover varetage salg og service af procesudstyr, samt salg af consumables, til hospitaler,
laboratorier og den farmaceutisk industri i Danmark.

Vores fælles målsætning er at være den foretrukne leverandør af consumables, udstyr samt servicering af disse i Danmark.
Vores mission er at sikre rettidig levering af aftalt udstyr, samt at sikre en stabil drift gennem hele udstyrets levetid. Vores fælles udgangspunkt er fleksibilitet, kompetence og kvalitet.

A/S Electro-Service
Skullebjerg 9, Gevninge
DK 4000 Roskilde
Tel: +45 66 176 816
Mail: es@electroservice.dk

Skriv til Electro-Service

2 + 3 = ?