• Forside top banner 1

Detergenter

Detergenter STERIS

Scantago A/S er officiel distributør for STERIS produkter i Danmark.

Detergenterne fra STERIS er blandt de absolut bedste og mest veldokumenterede detergenter på markedet. De er designet til kritiske rengøringsprocesser i farmaceutisk- og bioteknologiske industri, samt til brug i laboratorier med mere, hvor rengøring af laboratorieudstyr er meget kritisk.

Indenfor den GMP-regulerede industri er STERIS detergenterne i særklasse med hensyn til supportdokumentation, herunder muligheden for at få foretaget laboratorietest, med PACE (Process And Cleaning Evaluation) programmet hos STERIS, USA.

Consumables Detergenter STERIS

Nedenfor beskrives almindelige anvendelser:

 • Alkaliske detergenter – Anvendes til de fleste rengøringsapplikationer på grund af deres evne til at fjerne en bred vifte af organiske rester ved hjælp af alkalisk hydrolyse.
 • Syredetergenter – Almindeligvis anvendt til fjernelse af uorganiske rester og salte. Derudover anvendes de i vid udstrækning til rougefjernelse og passivering af rustfrit ståludstyr, der findes i farmaceutiske procesudstyr.
 • Neutral detergenter – Da de har en mild pH og forbedret kompatibilitet, anvendes disse vaskemidler ofte i manuelle rengøringsapplikationer.

STERIS produkterne er alle dokumenteret for indhold af for eksempel tungmetaller, noget som normalt ikke er dokumenteret, og for standard kemikalier som for eksempel natriumhydroxyd, salpetersyre eller fosforsyre.
Derudover er alle STERIS produkter fri for NTA (nitrilotriacetic acid) og overholder REACH direktivet.

SDS for STERIS consumables kan downloades her

CoA (Certificate of Analysis) for STERIS consumables kan downloades her

For yderligere information om STERIS produkter se her

Detergenter Medisafe

Scantago A/S er officiel distributør for Medisafe produkter i Danmark.

Medisafe’s portefølje af detergenter til sundhedssektoren omfatter maskin- og instrumentvenlige rengøringsmidler, velegnede til blandt andet blødgøring, forvask, ultralydsrensning, tunnelvask og endoskopbehandling.

Nedenfor beskrives almindelige anvendelser:

 • Enzymatiske detergenter – Specielt designet til at fordøje alle rester der normalt findes på kirurgiske instrumenter og apparater, herunder proteiner, lipider og kulhydrater.
            o 3E-zyme
            o 3E-Zyme-Plus
            o 4E-Zyme
 • Mildt alkaliske detergenter– Specielt designet til sarte instrumenter der rengøres ved højere temperaturvask, for at give de rengøringsfordele og den beskyttelse, et enzymatisk rengøringsmiddel giver.
            o EDA+
            o Medi-pH:-Safe

Medisafe’s detergent portefølje omfatter også rusthæmmere, smøremidler til kirurgiske instrumenter og vandbehandling for at forhindre kalkopbygning.

Consumables Detergenter Medisafe