• Forside top banner 1

Autoklaver

Scantago A/S sælger og servicerer autoklaver til brug i GMP produktion og laboratorier.

Vi har desuden stor erfaring med trouble shooting af såvel autoklaver som selve sterilisationsprocessen.

Vi har blandt andet udstyr til validering af sterilisationsprocesser, som udføres i forhold til relevante standarder, samt udstyr til dampkvalitetstest i henhold til DS/EN 285:2015.

Alle vores services dokumenteres og udføres i henhold til God Dokumentations Praksis.

 

Autoklaver

Autoklaver (vertikale)

Scantago A/S sælger og servicerer små autoklaver til brug i laboratorier.

Disse autoklaver bruges fortrinsvis til sterilisationsopgaver i laboratorier og klinikker, hvor der steriliseres udstyr og medier/substrater.

Autoklaverne skal blot tilsluttes en 230 V spændingsforsyning og påfyldes demineraliseret vand – og de er klar til brug. Til autoklaverne kan der leveres tilbehør som for eksempel kurve og beholdere, som passer til autoklaverne.

Autoklaverne er meget kompakte og har en integreret styring med LED display, som viser autoklavens aktuelle driftsstatus. Autoklaverne har naturligvis indbygget sikkerhedsfunktion, som forhindrer, at man kan åbne autoklaven under drift.

Autoklaverne er EU type godkendt. Disse autoklaver er ikke omfattet af arbejdstilsynets krav om periodisk kontrol, idet autoklaverne hører under kontrolklasse C (AT Bekendtgørelse 1977, oktober 2021), hvilket betyder, at de ikke er underlagt krav om periodisk offentligt tilsyn.

De skal blot vedligeholdes og kontrolleres efter producentens anvisninger, af en kompetent service udbyder.