• Forside top banner 1

Teknisk support

Scantago A/S tilbyder en række tekniske og dokumentationsmæssige ydelser.

Vores fokusområder er autoklaver, vaskemaskiner, farmaceutiske vandsystemer, rendamp og trykluft/gasser samt frysetørrer.

Trouble shooting

Scantago A/S tilbyder assistance i forbindelse med trouble shooting, hvor vi kan tilbyde vores support med fokus direkte på løsning af aktuelle udstyrs- og procesproblemer.

Det kan blandt andet være sterilisationsprocesser, autoklaver, vaskemaskiner, frysetørrer, vandsystemer, rendamp og andre former for processystemer.

Vi tilbyder at løse opgaverne til fast pris, alternativ løses opgaven “billigst efter regning” med en aftalt maksimal pris.

Kvalificering og validering af autoklaver og vaskemaskiner

Scantago A/S kan tilbyde en komplet pakkeløsning omkring servicering, kalibrering, dampkvalitetstest (DS/EN285) og validering/revalidering af sterilisationsprocesser. Vi har udstyr og kompetencer til at udføre validering af moist heat og H2O2 sterilisations processer.

Termisk validering

Vi tilbyder for eksempel forskellige dokumentionspakker i forbindelse med termisk validering. Vi har udarbejdet en standard dokumentationspakke som inkludere protokol med tilhørende testplaner og valideringsrapport. I denne valideringspakke er hovedparten af indholdet fastlagt på forhånd og standardtestplanerne er inkluderet.

Fordelene ved at benytte denne valideringspakke er, at relevante GMP krav er sikret overholdt, de generelle aspekter vedrørende validering er defineret, testplanerne er fastlagt, og der skal ikke bruges kostbar tid på udarbejdelse af dokumenter. En protokol med testplaner kan klargøres med meget kort varsel. Sidst men ikke mindst – opgaven løses til en særdeles attraktiv pris.

Optimering af processer

Scantago A/S tilbyder assistance i forbindelse med optimering af processer og processystemer. Vi har erfaring med blandt andet autoklaver, vaskemaskiner, vandsystemer, rendamp, WFI anlæg og frysetørrer.