• Forside top banner 1

Om Scantago

Scantago A/S er grundlagt i efteråret 2005.

Navnet Scantago stammer fra en sammentrækning af Scandinavian og Kartago, og symbolisere vores vision om, at vækst skabes gennem nytænkning og intelligente løsninger.

Kartago var en fønikisk koloniby, som ligger i det nuværende Tunesien. Den berømte hærfører og general Hannibal Barca, nok bedst kendt for at føre sine elefanter over alperne til Italien i krig mod Romerriget, er fra byen Kartago. For mange står han blandt andet for værdier som styrke, nytænkning og intelligens.

Det er disse værdier vi forsøger at leve op til – heraf Scantago.

Scantago Electro Service (hvidt flag med blå logo)

Udover at fokusere på levering af kvalitetsprodukter og god service, står Scantago A/S for ærlig og redelig forretningsetik, beskyttelse af vores fælles ressourcer og miljø, et godt arbejdsmiljø, samtidig med at vi driver en forretning med fokus på rettidig omhu i forhold til vores kunder og leverandører.

Filosofi

Vi ønsker at gøre en positiv forskel hos vores kunder ved, at vi med kompetent og engageret support løser såvel små som store opgaver. Nøgleordene er viden, erfaring, engagement og ærlig kommunikation.

Mission

Vi ønsker at sikre vores kunder indenfor sundhedssektoren, den farmaceutiske og bioteknologiske industri samt forskningssektoren, optimale produktionsanlæg og udstyr.

Dette ved at fokusere på følgende discipliner:

Dialog om de faktisk behov, ærlig rådgivning, specifikation, projektering, kvalificering, og validering.

Vi ønsker altid at aflevere velfungerende anlæg og udstyr, uanset hvilke udfordringer et projekt måtte byde på. Efterfølgende tilbyder vi service og vedligeholdelse, som sikrer vores kunder optimal udnyttelse af investeringen, samt sikrer performance og bedst mulig levetid for produktionsanlægget og udstyret.

Vision

Vores mål er at være den foretrukne samarbejdspartner inden for sundhedssektoren; den farmaceutiske- og bioteknologiske industri i Danmark.

At være kendt for vores kompetencer inden for procesudstyr, utility-systemer og serviceydelser. Vi efterstræber at imødekomme vores kunders behov og efterlade et indtryk af fleksibilitet og kvalitet.

“We will either find a way or make one.”

Hannibal Barca, 247 B.C. to 183 B.C.

Værdier

Troværdighed – betyder for os i Scantago, at vi udfører opgaverne som aftalt, og vi deler viden og erfaring.

Løsningsorienteret – betyder for os i Scantago, at vi er målrettet og fokuseret på at skabe værdi for kunderne.

Samarbejde og loyalitet – betyder for og i Scantago, at vi støtter hinanden, vores leverandører og kunder. Vi er ærlige overfor hinanden og tro mod vores værdier.

Energi og gejst – betyder for os i Scantago, at vi er motiverede, engagerede, handlingsorienterede og har arbejdsglæde i fokus.

Scantago er medlem af flere faglige selskaber:

  • FSSD – Fagligt Selskab for Sterilcentraler i Danmark
  • FSTA – Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
  • PDA – Parental Drug Association
  • PHSS – The Pharmaceutical & Healthcare Sciences Society
  • R3 Nordic – Renhetsteknik och Rena Rum
  • ISPE – International Society for Pharmaceutical Engineering