BIAP® (STA)

Scantago A/S fremstiller, servicerer og kalibrerer BIAP® Slit-To-Agar (STA) Sampler.

Scantago BIAP® STA er den mest pålidelige, og en af ​​de mest effektive impact-samplere på markedet. BIAP® sampleren er designet med fokus på driftssikkerhed og høj grad af reproducerbarhed og har et unikt design som sikrer meget høj genfinding af det reelle antal mikroorganismer i luften.

Typiske brugerapplikationer:

  • Aseptisk produktion af lægemidler.
  • Farmaceutiske- og bioteknologiske fremstillingsfaciliteter.
  • Fødevareforarbejdningsområder / HCCAP overvågningsprogram.
  • Laminar Air Flow bænke.
  • Test af indendørs/udendørs luftkvalitet (miljø målinger).

Princippet i luftprøvetagning med BIAP® STA-sampleren er baseret på at sampleren, via en spalte (slit), suger omgivelsesluften ind med meget høj hastighed, hvorved eventuelle mikroorganismer i luften bliver “fanget” på agarpladen placeret i sampleren.
Agarpladen er placeret på en roterende plade, som via en motor kører én omdrejning pr. prøve; 10, 30, 60 eller 180 minutter som standard. Herved fordeles eventuelle mikroorganismer i luften på hele agarpladens overflade.

Når den ønskede tidsperiode er passeret, inkuberes agarpladen og antallet af synlige kolonier vil give en direkte kvantitativ vurdering af antallet af kolonidannende mikroorganismer i luftprøverne.

BIAP® STA-sampleren har et HEPA-filter i afkastet således, at den ikke bidrager til bioburden i det omgivende miljø.

Service og kalibrering af BIAP® på vores værksted

Inden du sender udstyr til service og kalibrering på vores værksted, beder vi dig læse og udfylde en dekontamineringserklæring for det udstyr du ønsker at sende til Scantago A/S.

Vi ønsker at sikre vores arbejdsmiljø, samt at dit eller andres udstyr ikke risikere at bliver kontamineret.
Vores dekontamineringserklæring er tilgængelig i pdf-format.

Bemærk: Vi forbeholder os ret til at afvise modtagelse af “forurenet” udstyr, hvis der ikke foreligger en dekontamineringserklæring.